≡ Menu

Ostematrix Membantu Masalah Sukar Bangun Tidur

Salam…
Ostematrix (Kalsium Magnesium) adalah vitamin kegemaran saya..tambahan pula saya wajib bangun pagi seawal 4 atau 5 pagi setiap hari untuk menyiapkan rutin seharian saya sebagai seorang ibu sebelum pergi bekerja..sebelum tidur saya akan pastikan makan 4biji Ostematrix, umpama minum susu lah sebab tu kene makan sebelum tidur..tidur pun lena dan bila pagi mudah untuk saya bangun..kalau sebelum ni pinggang selalu juga sakit bila bangun pagi tapi sejak disiplin makan ostematrix dan tiada lagi masalah sakit pinggang..Baru-baru ni saya join kelas aerobic malam..maklumlah pertama kali setelah sekian lama tak aerobic..macam biasa sebelum tidur makan ostematrix…Alhamdulillah bangun pagi takde sakit-sakit badan seperti dulu kalau dah lama tak excercise kan biasa sakit-sakit badan…terperanjat juga saya..macam magic..hebatkan Ostematrix ni..

Ramai yang mengambil remeh tentang keperluan kalsium dalam diet harian ditambah ramai yang alah dengan minuman tenusu terutamanya susu. Apatah lagi kalsium banyak terdapat dalam keju, sayuran hijau sepert brokoli, kekacang, soya , ikan bilis dan sardin. Namun cara pengamalan kita memasak makanan tersebut hakikatnya telah sedikit sebanyak mengganggu khasiat kandungan bahan tersebut. Ini antara sebab saya memilih Ostematrix Shaklee.

Bagaimana untuk anda ketahui adakah anda perlu mencuba Ostematrix Shaklee? Cuba muhasabah diri anda dengan keadaan ini ;

  1. sering keletihan
  2. sering mengalami sakit belakang
  3. anggota badan sering cramp
  4. sakit bahagian leher dan tengkuk
  5. tumit kaki pecah dan kasar
  6. susah bangun tidur
  7. sakit kepala yang kerap @ migraine
  8. sering sakit gigi
  9. Ibu yang menyusu : anak yang disusukan sepenuhnya dengan susuibu lambat tumbuh gigi.
  10. Ibu yang menyusu : perlukan kalsium, susu berkurang terutama semasa PMS atau mula menurun
Jika anda mengalami mana-mana simptom yang dinyatakan, adalah sangat baik anda memberi peluang diri anda mendapatkan Ostematrix Shaklee. Saya boleh beri jaminan anda akan berpuashati dengan hasil yang anda lalui dengan pengambilan Ostematrix.
Last but not least , makanlah dengan ilmu supaya anda rasa kepuasan atas rezeki (duit) yang anda belanjakan untuk kesihatan anda!
 
 
Jika anda berminat untuk mencuba Produk Shaklee boleh hubungi saya di talian 012-6538729 (call / sms) atau email nor.hasmah@yahoo.com.my. Atau boleh isi BORANG PESANAN

“Sharing is Caring”


The following two tabs change content below.

Hasmah Yahaya

Shaklee Independent Distributor, Pengedar Shaklee Johor Bahru Dan Seluruh Malaysia | Shaklee ID 830462 |Call/sms/whatsapp 012-6538729 | Email : admin@ibu3hero.com | nor.hasmah@yahoo.com.my

Latest posts by Hasmah Yahaya (see all)

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

CommentLuv badge