≡ Menu

Penjagaan Berat Badan Shaklee

Cinch® Shake Mix Kod Produk:11012 (Cafe Latte), 11010 (Vanilla), 11011 (Coklat) Campuran Proprietari Protein dengan Leusina Cinch® Shake memberi jawapan segera dan sihat kepada persoalan “Apa yang harus saya makan untuk sarapan pagi?” atau “Apa yang harus saya makan untuk makan tengah […] Read More

{ 0 comments }

Kurus Dengan Shaklee

xxxL-to-M

Salam..Jom Kurus Dengan Shaklee Ini lah saya sebelum dan selepas (sekaranglah tu).. Saya mula sedar yang badan naik sejak anak ke 2 saya berumur 6bln..selera makan membuak2..dan badan juga bagai dipam2..lagilah saya ni menyusukan anak sepenuhnya dengan susu ibu, saya tak boleh nak […] Read More

{ 1 comment }
ttt

Salam.. Di sebabkan Shaklee Branch tidak berada di semua negeri di Malaysia saya dengan berbesar hati ingin menyenaraikan Pengedar Sah Shaklee berhampiran anda. NAMA : SITI RUSYIDA ROHIM AREA COVER : UNIVERSITI MALAYA, PJ, SHAH ALAM, KLANG, KUALA LUMPUR NO. TEL : […] Read More

{ 0 comments }
190556_570218746343241_2019045329_n

Salam.. Supplemen dalam penyusuan..perlukah??? Fahami konsep asas penyusuan terlebih dahulu sebelum anda ingin mengambil supplemen.. Sumber : Vitaminsemulajadi.com Benarkah vitamin ni berfungsi untuk membanyakkan susu ibu? Mula-mula kita bercakap tentang “konsep asas penyusuan susu ibu” dulu. Pengeluaran susu ibu adalah dari keperluan […] Read More

{ 0 comments }
nenek2

Salam.. Jom tengok gambar ni jap.. Mesti ramai yang tak mahu kulit berkedut sebelum tiba waktunyakan..jika kulit kita berkedut lebih awal itu mungkin petanda badan kita mula kehilangan kolagen.. Tanda-tanda kekurangan kolagen : Kulit - Kekeringan, kedutan, mengelupas, mudah lebam, luka lambat […] Read More

{ 0 comments }
collagenpowder

Salam.. 8 Panduan Memilih Kolagen.. Lebih baik pilih dalam bentuk makanan (atau cecair) berbanding kolagen yang disuntik. Ini untuk memastikan sintesis enzim mengoptimumkan serapan ke dalam tubuh badan. Pilih saiz kolagen sekurang-kurangnya 1000 dalton dan ke bawah. Microfine saiz membantu penyerapan yang […] Read More

{ 0 comments }
SETLELAKI

Salam.. 2 Vitamin yang membantu untuk kesuburan lelaki... ZINC COMPLEX Zinc digunakan untuk kesuburan bagi wanita kerana zink akan melindungi sperma dan melawan bakteria dalam vagina. Bagi kaum lelaki, zink merupakan zat yang sangat penting bagi proses pembentukkan hormon testosterone dan memberikan […] Read More

{ 0 comments }
Kesihatan-jantung-shaklee

Salam.. Pelancaran baru produk Shaklee CoQHealth Plus untuk kesihatan jantung anda. Coenzyme Q10 biasanya dikaitkan dengan pencegahan serangan sakit jantung. Apakah Coenzyme Q10 ni? Ia adalah nutrisi larut lemak yang ditemui secara semulajadi dalam setiap sel tubuh kita untuk fungsi sel yang […] Read More

{ 0 comments }
meal-shake-may13rp

Salam.. Promosi Jun 2013..Buy 6 FREE 1 Meal Shakes Shaklee.. Fakta tentang Meal Shakes Shaklee: Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh. Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein. […] Read More

{ 0 comments }
PicsArt_1367983104354

Salam.. Apa yang ada dalam SET ini : B Complex B Complex membantu mengatasi kelesuan, penting bagi kesihatan mental mambantu mencegah kemurungan (meroyan) dan sebagai penenang (anti stress). Perlu bagi urat saraf. Untuk ibu-ibu yang baru melahirkan anda memerlukan B Complex bagi […] Read More

{ 0 comments }